Srijeda, 16 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportKosarkaGarza pokazuje potencijal u pripremnim utakmicama za Minnesotu

Garza pokazuje potencijal u pripremnim utakmicama za Minnesotu

Uspjeh bosanskog reprezentativca

Minneapolis je još jednom svjedočio talentu našeg reprezentativca, Garze, u pripremnim susretima za sezonu. U drugom susretu, protiv New Yorka, Garza je pokazao svoju vrijednost usprkos ograničenom vremenu na terenu.

Solidan učinak na terenu

U ovoj utakmici, koja je završila rezultatom 115:110 za Knickse, Garza je odigrao samo devet minuta. U tom vremenskom okviru, ostvario je šest poena i zabilježio pet skokova. Ovi rezultati potvrđuju njegovu sposobnost da doprinese timu.

Tim ističe svoje zvijezde

Knickse je do pobjede predvodio Jalen Brunson sa 24 poena, dok je najbolji igrač Minnesote bio Anthony Edwards s 31 poenom. Iako je Garza imao manje minutaže, njegova igrala su bila ključna za održavanje konkurentnog rezultata.

Jusuf Nurkić i Nikola Jokić na drugom frontu

U međuvremenu, Denver je savladao Phoenix rezultatom 118:114. Jusuf Nurkić nije igrao zbog povrede, što je omogućilo Nikoli Jokiću da dominira s 21 poenom, 14 skokova i 9 asistencija.

Pogledi ka budućnosti

Sezona se nastavlja, a Garza i njegovi suigrači nastave li ovako, Minnesota Timberwolves može očekivati uspješnu sezonu. Stručnjaci i fanovi jedva čekaju kako će se igrači razvijati tokom takmičenja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -