Nedjelja, 13 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzDženan Lončarević: Razvod nakon 25 godina braka i novi početak

Dženan Lončarević: Razvod nakon 25 godina braka i novi početak

Razvod i njegov privatni život

Dženan Lončarević, popularni srbijanski pjevač, nedavno je privukao pažnju javnosti svojim razvodom od supruge Samire. Nakon 25 godina braka, odlučio je da okonča svoju vezu, što je izazvalo mnoge komentare i spekulacije.

Novine u njegovom životu

Sa Samirov, Lončarević ima dva sina. Iako su zajedno proveli dugi niz godina, njihova veza nije bila skladna. Dženan je u februaru 2024. godine podnio zahtjev za razvod u svom rodnom gradu Prijepolju.

Informacije o novoj vezi

Javnost je šokirala informacija da je pjevač imao paralelnu vezu sa Milicom, s kojom sada očekuje svoje drugo dijete. Lončarević je ovu vezu održavao 15 godina, tijekom svog braka sa Samrom.

Suprugina optužba

Samira je javno optužila Dženana da je želi izbaciti iz njihove kuće. Istakla je da se ne bi oglašavala da nije brinula za svoju djecu. Njihov razvod, kako se čini, nije prošao mirno i izazvao je mnoge tenzije.

Završna misao

Dženan Lončarević sada se suočava s novim izazovima. S obzirom na turbulentan privatni život, ostaje da se vidi kako će se odvijati njegov novi put s Milicom i kako će dalje upravljati porodičnim pitanjima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -