Dženan Lončarević ponovo otac: Obitelj raste, a skandali se nastavljaju

0
16

Novorođeni član porodice

Pjevač Dženan Lončarević postao je otac po četvrti put. Kako saznaje Telegraf.rs, ovog puta dobio je dječaka. Ovaj mališan je drugo dijete koje Dženan ima sa svojom partnericom Milicom, s kojom je u vezi već 15 godina.

Raniji brak i porodica

Dženan ima dvoje djece iz prethodnog braka sa Samirom. Njih dvoje su zajedno imali dva sina. Međutim, njihova veza završila je s Dženanovim podnošenjem zahtjeva za razvod braka. To se dogodilo u februaru 2024, na Samirin rođendan, poslije 25 godina braka.

Odluke i kontroverze

Samira je nedavno istakla kako je čula o Dženanovom vanbračnom djetetu. Iako je to saznanje pogodilo, nije mogla potvrditi informacije. Njihova situacija nije jednostavna, s obzirom na to da je Dženan u javnosti uvijek skrivao identitet svoje supruge.

Život u Beogradu

Dženan i Milica zajedno žive u Beogradu, a njihova veza zaintrigirala je javnost. Njegov prvi brak s Samira bio je pod konstantnim skandalima, a Dženan nikada nije javno isticao svoju suprugu.

Sa rođenjem novog djeteta, Dženanova porodica nastavlja rasti. Interesantno je kako se njegove privatne odnose reflektuju na karijeru i javnu percepciju.