Nedjelja, 13 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzDženan Lončarević postao otac još jednog dječaka

Dženan Lončarević postao otac još jednog dječaka

Pjevač Dženan Lončarević nedavno je dobio još jednog dječaka, što je njegovo četvrto dijete. Ovu informaciju prenijeli su srbijanski mediji, koji su odmah kontaktirali pjevača radi komentara.

Dženan odbija komentarisati privatni život

Na pitanje o novoj sretnim trenucima, Dženan Lončarević je bio jasan. “Neću o tome da pričam. Novinari me samo zbog takvih stvari zovu. Nemam komentar”, rekao je Dženan.

Optužbe Samire Lončarević

U međuvremenu, Samira Lončarević, Dženanova supruga, zabilježila je dramatičnu ispovijest. U njoj je optužila pjevača da već dugi niz godina ima ljubavnicu. Prema njenim riječima, Dženan ima dijete sa tom ljubavnicom i planira je ostaviti na ulici.

Položaj Samire u braku

Samira tvrdi da njen suprug želi da je izbaci iz kuće u Prijepolju. Kako navode izvori, ona je u toj situaciji bila s prijateljicom, ali nije poznato gdje su otišle niti da li se radi o namjeravanom raskidu.

Ova situacija izazvala je veliku pažnju javnosti. Mnogi se pitaju kako će se dalje razvijati Dženanova porodica i odnos sa suprugom. Dok se čeka više informacija, Dženan se povukao iz javnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -