Nedjelja, 13 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzKo je Helena Seger, dugogodišnja partnerica Zlatana Ibrahimovića?

Ko je Helena Seger, dugogodišnja partnerica Zlatana Ibrahimovića?

Uloga Helene Seger u životu Zlatana Ibrahimovića

Zlatan Ibrahimović, jedan od najpoznatijih fudbalera svijeta, igrao je za velike klubove. Ipak, iza svakog uspjeha stoji poseban oslonac. U njegovom slučaju, to je Helena Seger, njegov dugogodišnji partner i podrška.

Biografija Helene Seger

Helena Seger rođena je 25. kolovoza 1970. godine u Lindesbergu, Švedska. Danas ima 52 godine i 11 je godina starija od Zlatana. Nakon završetka studija ekonomije i dizajna, započela je karijeru sa samo 13 godina.

Poslovna karijera

Radila je za brojne poznate brendove, uključujući Diesel i Replay. Osim mode, angažovala se u marketingu i prodaji, te je bila zaposlena u kompanijama kao što su Austrian Tabak i FlyMe Airlines.

Početak veze sa Zlatanom

Helena i Zlatan su se upoznali 2002. godine na neobičan način. Njihova veza započela je u Malmöu kada je Zlatan blokirao njen Mercedes svojim Ferrarijem. Iako je Helena bila ljuta, Zlatan je bio očaran njenom reakcijom.

Porodica i zajednički život

Par nikada nije sklopio brak, ali žive zajedno od 2005. godine. Imaju dva sina, Maximiliana i Vincenta, koji također igraju nogomet. Obitelj često seli zbog Zlatanove karijere, no trenutno su bazirani u Milanu.

Trenutne aktivnosti

Helena se danas bavi nekretninama i posjeduje luksuzne nekretnine širom Europe. Njeno bogatstvo procjenjuje se između 1 i 5 miliona eura.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -