Nedjelja, 13 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzSanja Vučić iskreno o estetskim korekcijama i prirodnoj ljepoti

Sanja Vučić iskreno o estetskim korekcijama i prirodnoj ljepoti

Estetske korekcije na pomolu

Popularna pjevačica Sanja Vučić otvoreno je progovorila o planiranim estetskim korekcijama. U recentnom razgovoru sa svojim fanovima, otkrila je da će se usredotočiti na nazolabijalne bore. Ova korekcija obuhvata predeo između nosa i usana, koji joj stvara nelagodu.

Vrijeme za promjene

Sanja je istakla da neće raditi korekcije odmah. „Ali za to će biti vremena tek kad dođem u malo poznije godine“, naglasila je pjevačica. Ovaj iskren pristup privukao je pažnju njenih pratilaca.

Što nikada ne bi promijenila

Pored planova za korekcije, pjevačica se osvrnula na pitanje o spuštenim kapcima. Na to je jasno odgovorila: „Nikada, nikada u životu ne bih to operisala jer je meni to prelepo.“ Ova izjava pokazuje njen stav prema prirodnoj ljepoti, koju smatra svojom prednošću.

Trendovi na društvenim mrežama

Nedavno je Sanja Vučić pridružila se trendu na Instagramu, dijeleći fotografije iz djetinjstva. Ovaj potez izazvao je oduševljenje kod njenih fanova, koji su primijetili koliko se malo promijenila tokom godina.

Ova otvorenost o estetskim korekcijama i samopouzdanju može inspirasati mnoge da prihvate svoje prirodne karakteristike.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -