Nedjelja, 13 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeCrna HronikaStravičan incident: Pjevačica Aldina Bajić napadnuta u vlastitom domu

Stravičan incident: Pjevačica Aldina Bajić napadnuta u vlastitom domu

Brutalni napad u zajedničkom domu

Incident koji je šokirao javnost dogodio se u zajedničkom domu pjevačice Aldine Bajić i njenog supruga Adisa Cigure. Snimak koji je procurio na društvenim mrežama prikazuje trenutak brutalnog napada, dok Aldina sjedi na kauču, a Adis kleči pored nje.

Teške ozljede i liječnička pomoć

Video prikazuje moment kada Adis počinje da udara Aldinu šakama po glavi, nakon što mu je predala mobilni telefon. Napad se nastavlja udarcima nogama, dok je tragovi fizičkog zlostavljanja postali očigledni. Brad su izazvale zabrinutost javnosti i institucija koje se bave zaštitom žena.

Reakcije institucija na nasilje

Aldina Bajić je nakon napada prebačena pod ljekarsku njegu. Prema izjavama, nalazi se na jakim sedativima zbog povreda i emocionalne traume. Rusmir Isak, direktor Kazneno-popravnog zavoda Zenica, potvrdio je hapšenje Adisa Cigure.

Osuda nasilja nad ženama

Agencija za ravnopravnost spolova BiH i Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice osudili su ovaj incident. Oni naglašavaju hitnu potrebu za zaštitom žrtava i borbom protiv nasilja u porodici. Ovaj slučaj ponovo otvara važna pitanja o prevenciji nasilja i pravima žena u našem društvu.

POGLEDAJ VIDEO NA OVOM LINKU : https://bit.ly/485xFjx

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -