Subota, 12 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometTuzla City i Čelik odigrali uzbudljiv remi

Tuzla City i Čelik odigrali uzbudljiv remi

Uvod u utakmicu

U utakmici između Tuzla Cityja i Čelika, domaći tim je poveo već nakon 90 sekundi igre. Brzim pogotkom Durmiša, Tuzla City je započela meč kako su se nadali.

Preokreti u prvom poluvremenu

Čelik nije dugo čekao da odgovori. U 9. minuti, Rašević je izjednačio rezultat, dodatno uzbudivši publiku. Husejinović je ubrzo ponovo doveo Tuzla City u vodstvo u 18. minuti.

Međutim, Čelik je nastavio sa borbom, a Popović je poravnao rezultat u 40. minuti. Prvo poluvrijeme završeno je rezultatom 2:2, što se pokazalo kao konačan rezultat utakmice.

Utakmice u okviru kola

Dok su na Tušnju gledali četiri pogotka, ovo nije bio najefikasniji susret ovog kola. Tim Bratstvo savladao je Gradinu rezultatom 4:2, dok je Radnik u Hadžićima ostvario pobjedu protiv Goražda sa 5:1.

Tomislav je imao uspješan dan, pobijedivši Jedinstvo sa 3:0. Najveće iznenađenje pružila je gradačačka Zvijezda, koja je sa 2:1 odnijela pobjedu protiv Radničkog u Lukavcu.

Završne misli

Tuzla City i Čelik odigrali su dinamičnu utakmicu koja je zadovoljila gledatelje. Iako su oba tima pokazala vještine, remi je bio pravedan ishod.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -