Subota, 12 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzTrendi Nokti Poznatih Ličnosti: Inspiracije za Savršen Manikir

Trendi Nokti Poznatih Ličnosti: Inspiracije za Savršen Manikir

Uloga Noktiju u Svijetu Mode

Nokti su danas neizostavan deo svakog stila i ličnosti. U svetu mode i lepote, ova sitnica može dodatno naglasiti nečiji izgled. Ove sezone, poznate dame predstavljaju svoje omiljene ideje za manikir. Njihovi izbori za nokte osvojili su pažnju mnogih.

Poznate Ličnosti i Njihovi Stilovi

Među njima su Lores, Elena Kitić, Teodora Popovska i influenserka Tamara Dimitrić. Svaka od njih donela je kreativne dizajne i inovativne tehnike. Njihovi stilovi mogu poslužiti kao inspiracija za vašu sljedeću posjetu manikir studiju.

Boje i Dizajni za Jesen

Mlada pevačica Lores odabrala je smelu plavu boju, savršenu za jesenje dane. U međuvremenu, Hejli Biber takođe je pokazala interes za istu nijansu. Ta kombinacija boja može postati pravi hit ove sezone.

Detalji Koji Zasjenjuju

Tamara je izabrala elegantnu crnu boju putem jednostavnosti. Na svaki nokat dodala je srebrni cirkon, čime je dodatno naglasila sofisticiranost svojih noktiju. Sa druge strane, Elena je poznata po eksperimentisanju. Ovaj put imala je crveno-roze nokte sa 3D detaljima u vidu mašnica.

Jesenje Boje za Savršen Izgled

Teodora je odlučila za bordo boju. Ovaj ton je posebno popularan tokom jesenjih dana. Njegova dublja nijansa odlično se uklapa u sve jesenje outfite.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -