Subota, 12 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzJelena Nikolić Vico zrači kao nova mama: Prikazuje oporavak i izazove materinstva

Jelena Nikolić Vico zrači kao nova mama: Prikazuje oporavak i izazove materinstva

Rođenje njihove mezimice

Influenserka Jelena Nikolić Vico, poznatija kao Cobeliks, porodila se krajem avgusta. Ona i njen suprug, proslavljeni vaterpolista Nemanja Vico, postali su ponosni roditelji devojčice po imenu Mila. Ova sretna vijest obradovala je mnoge obožavatelje poznate influenserke.

Jelena dijeli svoje iskustvo

Od trenutka kada je postala mama, Jelena aktivno dijeli trenutke iz svoje nove rutine na društvenim mrežama. Njene objave su često fokusirane na savete i iskustva koje razmjenjuje sa drugim mamama. Njena porodica, a posebno mala Mila, često su u centru pažnje njenih postova, prikazujući idiličan porodični život.

Oporavak nakon porođaja

Cobeliks je porodila carskim rezom, pa je nedavno podijelila kako se oporavlja. Dva mjeseca nakon porođaja, jedno od pitanja njenih pratilaca bilo je o stomaku: “Da li ti je ostao stomak?” Ona je na to odgovorila: “Jeste, naravno. Čekam da se oporavim potpuno.” Ovaj iskren odgovor o težnjama novopečenih mama dao je nadu mnogima.

Izazovi materinstva

Na dodatno pitanje o prvim danima s bebom, Jelena se složila da su nespavanje i briga o bebi normalne faze. “Verovatno kao i svima. Nespavanje i raščivijavanje šta je bebi i zašto plače,” navela je ona. Njena iskrenost u vezi s izazovima koje donosi materinstvo inspiriše mnoge žene.

Neobičan profesionalni put

Na kraju, otkriven je i zanimljiv detalj o njenoj karijeri. Iako je poznata po svom javnom radu, Jelena je po zanimanju inspicijentkinja i radi u Pozorištu na Terazijama. Ovaj neobični spoj zanimanja i influenserske karijere dodatno pojačava njen imidž kao svestrane ličnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -