Subota, 12 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometProblemi za Zmajeve: Barišić i Demirović suspendovani za utakmicu protiv Mađarske

Problemi za Zmajeve: Barišić i Demirović suspendovani za utakmicu protiv Mađarske

Veliki hendikep za reprezentaciju

Adrian Leon Barišić i Ermedin Demirović dobili su svoje druge žute kartone, što je značajan gubitak za naš tim. Njihov izostanak na utakmici protiv Mađarske će se svakako osjetiti. Ovo se dogodilo u trenutku kada se ekipa priprema za važnu konfrontaciju.

Kolašinac ostaje zdrav

Na sreću, Sead Kolašinac, koji je napustio teren u finišu meča, nije povrijeđen. Selektor Barbarez objasnio je razloge njegovog izlazaka iz igre. “Kolašinac je imao grčeve i bio je premekan u tom trenutku”, kazao je Barbarez. Njegova prisutnost na terenu je ključna za našu ekipu.

Doprinos rezervista

Selektor je pohvalio doprinos rezervista, posebno Harisa Hajradinovića i Daria Šarića. “Bez Hajradinovića ne bi bili ovdje. S ulaskom Tahirovića došlo je do preokreta”, objasnio je Barbarez. Dodao je da je važno da igrači stave ego po strani kako bi tim mogao ostvariti uspjeh.

Naredni izazov protiv Mađarske

Naredni protivnik Zmajeva bit će Mađarska koja dolazi u Zenicu. U prethodnoj utakmici sa Mađarima, naši fudbaleri su odigrali bez golova. Ova utakmica predstavlja novu priliku za pokazivanje snage i odlučnosti našeg tima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -