Subota, 12 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzDejvid Bekam oduševio žene: Farmerski život i trbušnjaci na imanju

Dejvid Bekam oduševio žene: Farmerski život i trbušnjaci na imanju

Farmerski život u Cotswoldsu

Bivši fudbaler Dejvid Bekam posvetio se novom načinu života nakon završetka nogometne karijere. Uživajući u farmerskom životu, Bekam je na svom imanju u Cotswoldsu počeo uzgajati kokoši. Njegova najnovija objava na društvenim mrežama oduševila je mnoge žene.

Selfie bez majice

Na društvenim mrežama Bekam je objavio niz fotografija u kojima se može vidjeti kako uživa među kokošima. Jedan od selfija bez majice, na kojem otkriva svoje trbušnjake, prikupio je gotovo 900 hiljada lajkova. Mnogi njegovi fanovi, posebno žene, izrazili su svoje oduševljenje.

Komentari fanova

U komentarima, obožavateljice su ostavile brojne poruke. “Sviđa mi se ovo, Dejvide,” napisala je jedna. Druga je dodala: “San snova.” Ipak, mnogi su se osvrnuli na njegov farmerski stil života, jasno dajući do znanja koliko im se sviđa ova nova Bekamova strast.

Porodica i pčele

Dejvid i njegova supruga Viktorija uživaju na svom imanju koje vrijedi 6 miliona funti. Osim kokoša, oni drže i pčele, te prave med za cijelu porodicu. Ova promjena u životu poznatog fudbalera donijela je novu dimenziju njegove javne ličnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -