Subota, 12 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzĐurđija Stojančić Oduševila Žiri u Večerašnjem Workshop-u

Đurđija Stojančić Oduševila Žiri u Večerašnjem Workshop-u

Đurđija Stojančić otkrila zanimljive detalje

Deseta takmičarka večerašnjeg Workshop-a, Đurđija Stojančić, ponovno je uspela da impresionira žiri. Njen prethodni nastupi ostavili su snažan utisak, a ovog puta je pripremila nova iznenađenja. Đurđija je otkrila zanimljive detalje o sebi, uključujući činjenicu da je rođena u Grčkoj.

Grčki koreni i talenti

Đurđija je priznala da su njeni roditelji živjeli i radili u Grčkoj, dok je ona sa samo pet godina došla u Bosnu i Hercegovinu. Na duhovit komentar Relje da bi znala grčki, Đurđija je iskomentarisala: “Mogu ja i da pevam na grčkom! Znam par pesama!”

Žiri je odmah tražio da čuje njenu izvedbu grčke pesme. Oduševljenje su bili očigledni, a Đurđija nije razočarala. Njena strast prema muzici postaje sve evidentnija kroz njen rad na IDJShow-u.

Ambicije i budući planovi

U razgovoru je Đurđija spomenula svoje snove u muzici, ističući da uživa u pisanju pesama. “Maštam da pišem, to bih najviše voljela da nastavim,” izjavila je. Također, istakla je da je uzbuđena zbog dolaska u studio, gde se dobro snašla uprkos prvim tremama.

Relja je otvoreno priznao svoj interes za Đurđiju, rekavši: “Želim ju u top 12 i želim ju na balkanskoj sceni.” Ova izjava samo potvrđuje njen rastući značaj na muzičkoj sceni.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -