Subota, 12 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzKatarina Dakić: Originalnost i strast u muzici

Katarina Dakić: Originalnost i strast u muzici

Raspoložena na audiciji

Trinaesta takmičarka u popularnom muzičkom show-u je Katarina Dakić. Ona se pred Coach-evima pojavila vidno raspoložena i spremna za akciju. Katarina je otkrila koje pesme će izvesti večeras.

Izbor pesama

Katarina je najavila da će izvesti pesmu „12xjanuar“ Đane i Relje, kao i malo zaboravljenu pesmu od MC Stojana – „Volim te“. Relja je bio iznenađen njenim izborom, rekavši da pravi zanimljive izbore.

Želja za originalnošću

„Jako mi je drago što su se svi pogledali bledo kada sam rekla šta ću da pevam. To mi je bio cilj, da budem originalna“, istakla je Katarina. Ona želi donijeti nešto novo u show i izjavila da jedva čeka da zapeva.

Muzičko putovanje

Katarina je podijelila svoje muzičko putovanje, rekavši kako je počela da svira klavir. Međutim, već nakon treće godine, istakla je da je počela da mrzi klavir. „Bila sam impulsivna, posebno u pubertetu“, dodala je.

Inspiracija za pevanje

Katarina je otkrila da ju je profesorka odvela do učionice za solo pevanje, što je značajno uticalo na njen put. „Dobro znaš da pevaš, čuje se da si profesionalac“, rekao je Darko, a Nataša i Relja su se složili s njim.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -