Subota, 12 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzTara Veljković oduševila Coach-eve svojim šarmom i energijom

Tara Veljković oduševila Coach-eve svojim šarmom i energijom

Uzbudljiv nastup Tare Veljković

Večeras je u Workshop-u nastupila posljednja takmičarka, Tara Veljković. Njena pozitivna energija odmah je podigla atmosferu u studiju. Coach-evi su bili oduševljeni njenom harizmom i duhovitošću.

Put u muzički svijet

Tara je otkrila kako je odlučila da se posveti muzici. Ispričala je zanimljivu anegdotu o prijavljivanju za Muzičku akademiju i IDJShow. „Ove godine je IDJShow moj prioritet“, izjavila je ona. Njena mama joj je velika podrška i ona je mezimica u porodici.

Razgovor o muzici i energiji

Tara je govorila o svom školovanju u muzičkoj školi, gdje je učila klasičnu muziku. Iako cijeni klasičnu muziku, priznaje da se više pronalazi u baladama. Coach Relja joj je poručio da se u showu očekuje mnogo više od toga.

Urnebesni trenuci u studiju

Tarin nastup izazvao je smijeh među Coach-evima. Nataša je primijetila da je Tara unijela radost koja je isijavala iz svih prisutnih. Svi su se smejali njenim komentarima, dok je ona s humorom komentarisala šta će sve biti emitovano na televiziji.

Krajnji dojam

Coach-evi su istakli Tarinu energiju koja ih je potpuno oduševila. Nataša je zaključila da je Tara trigerovala dete u svima njima, a njen šarm ostavio je poseban utisak. „Ova devojka je prava senzacija“, dodala je Nataša.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -