Subota, 12 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzGradonačelnik Rima odgovorio Makronu: „Emily u Parizu ili Rimu?“

Gradonačelnik Rima odgovorio Makronu: „Emily u Parizu ili Rimu?“

Reakcija gradonačelnika Rima

Roberto Gvaltijeri, gradonačelnik Rima, brzo je reagovao na izjave francuskog predsjednika Emanuela Makrona. Ova polemika nastala je nakon što je lik Emili Kuper, koju igra Lili Kolins, prešao iz Pariza u Rim u četvrtoj sezoni serije „Emily in Paris“.

Makronov stav o seriji

Naime, Makron je izjavio da se serija „Emily in Paris“ bori za imidž Francuske i da će se „žestoko boriti“ kako bi zadržali emisiju u Parizu. Iz njegovih riječi jasno je da je on protiv ideje preseljenja serije u Italiju.

Gvaltijerijev odgovor

Gvaltijeri se nije suzdržavao i odgovorio: „Zar predsjednik Makron nema važnijih problema o kojima bi trebalo da brine?“ Takođe je spomenuo da producenti poput Netflix-a ne donose odluke pod političkim pritiskom.

Veći problemi u Evropi

Gradonačelnik Rima je naveo da postoje važniji međunarodni problemi, poput sukoba u Ukrajini i klimatskih promjena, koji zahtijevaju pažnju.

Rim kao važna lokacija za seriju

On je istakao da Emilin prelazak u Rim predstavlja potvrdu rasta značaja ovog grada. Gvaltijeri je kazao da su prilično opušteni u vezi s odlukama Netflix-a i da vjeruju da producenti znaju šta rade.

O seriji „Emily in Paris“

Serija „Emily in Paris“ je prvi put prikazana 2020. godine i fokusira se na avanture mlade Amerikanke koja se preselila iz Čikaga u Pariz zbog posla. U posljednjoj sezoni, Emili započinje novu romansu nakon završetka veze sa Gabrijelom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -