Subota, 12 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzJelena Karleuša brani Duška Tošića: "Razočarana sam, ali njene reakcije su bile...

Jelena Karleuša brani Duška Tošića: “Razočarana sam, ali njene reakcije su bile nepotrebne”

Jelena o prepiskama i razvodu

Jelena Karleuša, popularna pjevačica, nedavno je stala u odbranu svog bivšeg supruga Duška Tošića. Njena izjava došla je nakon što su u javnost isplivale poruke između Tošića i hrvatske pjevačice Severine. U gostovanju na jednoj emisiji, Jelena je iznijela nove detalje o njihovom razvodu.

Reakcija na prepiske

Jelena je bila izričita o tome kako su i njene emocije prema situaciji bile kompleksne. “Mene je više iznerviralo to kako je ona njemu odgovorila. Ništa pored mene nije naučio”, istakla je kroz osmijeh. Ona je dodala da je Duško mnogo bolji frajer nego što ga Severina doživljava.

Severina ignorisala Tošića

Pjevačica je komentarisala i način na koji je Severina reagirala na poruke fudbalera. “Napravila ga je budalom. Uvijek sam se trudila da on ispadne faca”, izjavila je Jelena, implicirajući da je njen bivši suprug zaslužio bolja objašnjenja.

Javnost i dalje u iščekivanju

Javnost sa zanimanjem prati detalje ove priče, a Jelenina česta gostovanja u medijima dodatno su potakla diskusiju. Mnogi se pitaju ko je zapravo kriv u ovoj situaciji, dok ona nastavlja dijeliti svoje viđenje stvari.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -