Petak, 11 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzKako "Emily in Paris" podiže interes i izaziva rasprave

Kako “Emily in Paris” podiže interes i izaziva rasprave

Na svom Instagram profilu, popularna glumica Lily Collins podijelila je zanimljiv članak koji se bavi raspravom o seriji “Emily in Paris”. Uz post, Collins je dodala komentar: “Ovo nije članak koji sam danas očekivala.”

Macron i Gualtieri raspravljaju o Emily

Nedavnom izjavom, francuski predsjednik Emmanuel Macron ispoljio je jasan stav o seriji, rekavši da će “svim silama boriti da Emily ostane u Parizu”. Njegove riječi izazvale su brzu reakciju gradonačelnika Rima, Roberta Gualtierija, koji mu je odgovorio: “Macrone, ne brini se, Rim je idealan za Emily. Ne možete joj kontrolisati srce, pustite je da izabere.”

Popularnost “Emily in Paris”

Ova serija ne samo da je stekla veliki broj obožavatelja, već je i donijela dodatno uzbuđenje i intrige. Gledatelji s nestrpljenjem iščekuju kako će se priče njihovih omiljenih likova razvijati. Netflix ima ambiciozne planove za budućnost serije, što dodatno povećava interes.

Uticaj na imidž Francuske

“Emily in Paris” pozitivno utječe na imidž Francuske, a svakodnevne rasprave o seriji samo doprinose njenoj popularnosti. Sa svakom novom sezonom, interes gledatelja samo raste, a svi su znatiželjni šta će se dalje događati.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -