Petak, 11 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzDunja "imfashionbabe" otvoreno progovorila o borbi s mentalnim zdravljem

Dunja “imfashionbabe” otvoreno progovorila o borbi s mentalnim zdravljem

Teška godina za Dunju

Influenserica poznata pod imenom “imfashionbabe”, koja na Instagramu ima blizu 370 hiljada pratitelja, otvoreno je progovorila o svojim borbama s mentalnim zdravljem. U emotivnom Instagram storyju, uplakana i iscrpljena, Dunja je podijelila izazove s kojima se suočila tokom ove godine.

Emocije na vrhuncu

Dunja je opisala ovu godinu kao punu prepreka, emotivnih uspona i padova. Ovi trenuci su ostavili dubok trag na njenoj psihi. “Toliko jedva čekam da se završi ova godina i da se odbaci sve što je višak”, izjavila je.

Podrška zajednice

Nakon objave, društvena mreža X preplavljena je komentarima podrške. Mnogi su pohvalili njenu hrabrost što je otvoreno razgovarala o svojim problemima. Ljudi poručuju kako je važno da se tema mentalnog zdravlja svih više obrađuje i da se pruža podrška onima koji pate.

Podići svijest o mentalnom zdravlju

“Bilo bi lijepo da više influensera priča o mentalnom zdravlju, a ne o savršenim životima”, istakla je jedna korisnica društvene mreže. Dunja se kroz svoju priču uključila u važnu diskusiju o mentalnim izazovima s kojima se mnogi susreću.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -