Petak, 11 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzSudac Arun Subramanian zakazao suđenje P. Diddyju za maj 2025. godine

Sudac Arun Subramanian zakazao suđenje P. Diddyju za maj 2025. godine

Uvod u suđenje P Diddyju

Suđenje reperu P. Diddyju, pravim imenom Sean Combs, zakazano je za 5. maj 2025. godine. Sudac Arun Subramanian donio je ovu odluku, dok su mediji isključeni iz sudnice tokom saslušanja.

Pojava repera pred sudom

P. Diddy se na sudu pojavio u zatvorskoj odjeći, grleći svoje advokate. Navodno je ušao kroz sporedna vrata, a na licu mu je bio osmijeh. Tokom suđenja, pozdravio je svog sina Kinga Combsa, koji je sjedio u drugom redu.

Porodica u sudnici

Ispred zgrade suda u New Yorku, fotografi su uspjeli zabilježiti Diddyjevu porodicu. Među njima su njegova majka Janice Combs i šestero od sedmero djece, uključujući sina posinka Quincyja Browna, te kćeri blizanke Jessie i D'Lila Combs.

Nove optužbe na vidiku

Tužiteljica Emily Johnson tokom saslušanja najavila je mogućnost podizanja dodatnih optužbi. Istaknula je da istraga još uvijek traje, što može utjecati na daljnje pravne postupke.

Zabrana medijskog izvještavanja

Advokati obje strane razmatraju uvođenje zabrane razgovora s medijima kako bi se očuvala reputacija Diddyja. Njegovi pravni zastupnici tvrde da je važno osigurati pošteno suđenje, bez pritiska javnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -