Petak, 11 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzDunja, poznata kao "imfashionbabe", otvoreno progovorila o izazovima mentalnog zdravlja

Dunja, poznata kao “imfashionbabe”, otvoreno progovorila o izazovima mentalnog zdravlja

Influenserica dijeli svoj emocionalni put

Influenserica Dunja, poznatija na društvenim mrežama kao “imfashionbabe”, nedavno je otkrila svoju borbu s mentalnim zdravljem. Na Instagramu, gdje je prati gotovo 370 hiljada ljudi, uplakana je otvorila svoja srca o teškoćama s kojima se suočila tokom ove godine.

Težak put kroz emotivne prepreke

U emotivnom Instagram storyju, Dunja je podijelila da je godina bila ispunjena izazovima, emotivnim usponima i padovima. Ovi trenuci, kako ističe, ostavili su dubok trag na njeno mentalno zdravlje.

„Toliko jedva čekam da se završi ova godina i da se odbaci sve što je višak. Oduvijek sam bila pozitivac, ali ove godine sam se suočila s mnogim nesigurnostima koje me prate još iz djetinjstva“, napisala je ona.

Podrška zajednice

Nakon njezinog iskrenog obraćanja, mnogi su krenuli dijeliti poruke podrške na društvenoj mreži X. Korisnici hvale njenu hrabrost i naglašavaju važnost otvorenog razgovora o mentalnom zdravlju.

„Bilo bi lijepo da više influensera priča o mentalnom zdravlju, a ne da pokazuju nerealan život“, komentirala je jedna od pratiteljica.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -