Petak, 11 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeHrana i ZdravljeJulia Roberts otkriva svoju minimalističku rutinu njege kože

Julia Roberts otkriva svoju minimalističku rutinu njege kože

Jednostavna njega za jedinstvenu ljepotu

Julia Roberts, jedna od najpoznatijih glumica, otkrila je svoju jednostavnu rutinu njege kože. Iako mnogi koriste brojne proizvode, njena je rutina minimalistička i efikasna. Ova dobitnica Oscara ne provodi sate pred ogledalom. Umjesto toga, ljepotu definira kao “radost” i naglašava važnost jednostavnosti.

Kratki koraci za njegu

“Operem zube. To je uvijek broj jedan,” izjavila je Julia u intervjuu za online časopis Viva. Kada ima više vremena, koristi Lancomeov Mousse Radiance Clarifying čistač i masku Hydra-Intense. Takvi trenuci njene njege predstavljaju trenutke luksuza koje uživa.

Krema za sunčanje kao osnovni proizvod

Na običan dan, Julia se zadovoljava pranjem zuba i lica, uz dodatak kreme za sunčanje. Preferira Shadeov SPF 30+ za zaštitu od UV zraka. Ovu kremu naziva “čarobnom”, a popularnost je tolika da se često rasprodaje.

Trend minimalizma u njezi kože

Rutina Julie Roberts odražava širi trend minimalizma u njezi kože. Ovaj pristup naglašava važnost korištenja manje proizvoda koji su suštinski potrebni za zdravlje kože. Minimalizam u njezi pomaže da se izbjegne gomilanje neefikasnih proizvoda.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -