Četvrtak, 10 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzDiddy i Justin Bieber: Novi skandal izaziva zabrinutost među obožavateljima

Diddy i Justin Bieber: Novi skandal izaziva zabrinutost među obožavateljima

Neugodni trenuci na društvenim mrežama

Nakon što se pojavio video snimak iz 2021. godine, ponovno su se pokrenule spekulacije vezane za odnos između repera Diddyja i pop zvijezde Justina Biebera. U snimku se vidi Diddy kako zagrljajem i tapšanjem provjerava da li Bieber nosi mikrofon.

Reakcije javnosti i komentari

Na društvenim mrežama uslijedili su brojne rasprave. Mnogi su komentirali Diddyjeve postupke, neki su ga nazvali “manijakom”, dok drugi sumnjaju u Bieberovu zbunjenost tokom situacije. Odbacili su i tvrdnje da je on možda snimljen tokom razgovora.

Bieberova reakcija na Diddyjeve probleme

Izvori bliski Bieberu tvrde da je on izuzetno zgrožen optužbama koje su podnesene protiv Diddyja od strane 120 ljudi. Justinovi saradnici su mu savjetovali da izbjegava kontakt s Diddyjem, čime se osigurava njegov mir i sigurnost.

Diddy kao mentor i kontroverzne zabave

Diddy je nekada bio mentor Justinove karijere, no sada je Bieber odlučio prekinuti sve veze s njim. Izvori ističu da je Justinova majka, Pattie Mallette, odgovorna za to što je dopustila sinu odlazak na kontroverzne Diddyjeve zabave.

Povratak u prošlost

Osim aktuelnih događaja, pažnju privlači i snimak iz 2011. godine, na kojem Diddy upozorava Biebera da ne dijeli informacije o njihovim zajedničkim aktivnostima. Ovaj trenutak dodatno pojačava sumnje u prirodu njihovog odnosa.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -