Četvrtak, 10 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzNina Seničar oduševila na prestižnom holivudskom događaju u Los Anđelesu

Nina Seničar oduševila na prestižnom holivudskom događaju u Los Anđelesu

Bezvremenska elegancija i glamur

Poznata glumica Nina Seničar nedavno je zasjenila brojne zvijezde na događaju u Los Anđelesu. Ovaj prestižni događaj nosi naziv „Veuve Clicquot Polo Classic“. Spaja svijet mode, sporta i Holivuda.

Nina i njen porodični život

Već godinama, Nina živi u Americi i gradi sretnu porodicu sa suprugom Džejom Elisom. Par je prije dvije godine izgovorio sudbonosno „da“. Dok Džej gradi svoju karijeru, Nina se posvetila odgajanju njihove ćerke i sina.

Elegantan stil na crvenom tepihu

Nina se na ovom događaju pojavila u crnoj, uskoj haljini brenda „Ronny Kobo“, čija cijena iznosi 578 dolara. Njene prefinjene crte lica dodatno su istaknute jednostavnom šminkom i zalizanom kosom.

Uticaj i inspiracija

Unatoč tome što se često nalazila u svjetskim medijima, Nina pokazuje da jednostavni modeli mogu ostaviti snažan utisak. Efektan puf detalj na haljini razbio je monotoni izgled, dok je njena prisutnost na ovom događaju bila inspiracija mnogima.

Doživljaj među poznatim zvijezdama

Pored Nine, na događaju su se našli i poznati gosti poput Alesandre Ambrozio i Roberta Pattisona sa partnerkom Suki Waterhouse. Ovaj događaj potvrdio je da Nina Seničar i dalje ostaje jedan od najsvjetlijih izraza mode i stila.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -