Četvrtak, 10 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinFilm/TVSylvester Stallone se ne umara: Dolazi akcijski triler "Armor"

Sylvester Stallone se ne umara: Dolazi akcijski triler “Armor”

Stallone ponovo na akcijskom platnu

Iako je u srpnju proslavio svoj 78. rođendan, Sylvester Stallone i dalje aktivno nastavlja raditi. Ovaj legendarni akcijski junak nema namjeru otići u mirovinu. U posljednjim godinama, Stallone je bio dio superjunačkih projekata poput “Čuvari galaksije 3” i “Odred otpisanih: Nova misija”.

Novi projekti i serije

Osim filmskih uloga, Stallone se pojavio u seriji “Kralj Tulse”, gdje je odigrao jednu od svojih najboljih uloga u posljednjem periodu. Druga sezona ove serije je već započela, a očekuje se i njegov povratak u filmove kao što su “Cliffhanger 2” i nastavak “Samaritanca”.

Akcijski triler “Armor”

Jedan od najočekivanijih projekta je akcijski triler “Armor”. U ovom filmu, Stallone igra iskusnog zaštitara koji osigurava vozilo s dragocjenom pošiljkom. Tijekom putovanja, vozilo postaje meta napada, a Stallone mora pronaći način da zaštiti sebe i članove ekipe, uključujući svog sina.

Premijera i redatelj

Redatelj “Armor” filma je Justin Routt, a uz Stallonea u filmu će nastupati Jason Patric, Dash Mihok, Josh Wiggins i Jeff Chase. Premijera filma zakazana je za 22. novembar, a obožavatelji jedva čekaju vidjeti novog Stalloneovog junaka na velikom platnu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -