Četvrtak, 10 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzJami Gertz: Kako je bivša glumica stekla bogatstvo vrijedno 3,2 milijarde dolara?

Jami Gertz: Kako je bivša glumica stekla bogatstvo vrijedno 3,2 milijarde dolara?

Izuzetna karijera u filmu

Prema informacijama iz Varietyja, neto vrijednost Jami Gertz procjenjuje se na 3,2 milijarde dolara. Njena karijera započela je 1981. godine ulogom u filmu “Endless Love”.

Tokom godina, Gertz se pojavila u brojnim popularnim filmovima, uključujući “The Lost Boys”, “Twister”, “Crossroads”, “Less Than Zero”, “Quicksilver” i “Sixteen Candles”. Iako su neki od ovih filmova postali hitovi, Jami nije postala izuzetno poznato glumačko lice.

Povlačenje iz glume i povratak

Posljednja istaknuta uloga prije njenog povlačenja iz glume bila je 2016. godine u seriji “This Is Us”, u kojoj se pojavila u jednoj epizodi. Također, Jami je bila i u seriji “Seinfeld”, ali njena karijera se više fokusirala na druge aspekte života.

Brak s milijarderom

Pitanje koje muči mnoge jeste kako je Jami uspjela steći nevjerovatno bogatstvo bez značajnijih glumačkih projekata. Ključni faktor u njenom bogatstvu bio je brak s milijarderom Tonyem Resslerom.

Njegova karijera kao uspješnog biznismena postala je važan element Jaminog bogatstva. Zajedničke poslovne odluke i projekti dodatno su doprinijeli njihovom finansijskom uspjehu.

Zaključak

Jami Gertz, iako možda nije trenutno u centru pažnje, tokom godina je izgradila nevjerovatan imetak kroz pametne poslovne odluke i brak s milijarderom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -