Četvrtak, 10 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzDiddy se suočava s novim kontroverzama zbog starog snimka

Diddy se suočava s novim kontroverzama zbog starog snimka

Novi snimak repera Seana ‘Diddy’ Combsa postao je viralni hit na društvenim mrežama. U njemu Diddy ismijava DJ-a Jamesa Forda, koji je izgubio svijest na jednoj od njegovih zabava. Smatra se da se radi o videu snimljenom u Londonu ranih 2000-ih.

Povezanost s optužbama

U videu, Diddy izjavljuje: “Za one koji ne znaju šta se dogodi kada bijelac dođe na zabavu P Diddya, ovo je ono što mu se dogodi.” Ova izjava izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Reakcije i podrška

Izvori bliski Diddyu su za TMZ izjavili da ništa u videu nije uvredljivo. Oni smatraju da se stari snimci koriste za stvaranje negativnog konteksta. Međutim, drugi izvori upozoravaju da mnoge ličnosti strahuju od Diddyjevih postupaka.

Trenutni pravni problemi

Diddy se trenutno suočava s više od 120 optužbi za seksualno zlostavljanje i iskorištavanje. On je također uhapšen 17. septembra u New Yorku. Njegov advokat Tony Buzbee tvrdio je da Diddy drogira žrtve sredstvima za smirenje konja.

U optužnici se navodi da su policajci pronašli baby ulje, lubrikante, kao i vatreno oružje s oštećenim serijskim brojevima u njegovim domovima u Miamiju i Los Angelesu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -