Srijeda, 9 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomePozitivnoBiznisDnevni centar "Denis" otvorio vrata za djecu sa posebnim potrebama u Sarajevu

Dnevni centar “Denis” otvorio vrata za djecu sa posebnim potrebama u Sarajevu

Otvorenje Dnevnog centra “Denis”

U Sarajevu je otvoren Dnevni centar “Denis”, koji će pružati podršku djeci i mladima sa posebnim potrebama. Ova važna inicijativa stvara uvjete za unapređenje kvaliteta života mladih, omogućavajući njihovu bolju integraciju u društvo.

Podrška Hifa Petrola

Kao ključni partner u ovom projektu, Hifa Petrol je osigurao značajnu donaciju. Centar je izgrađen prema najvišim standardima, te ima green certifikat koji garantuje ekološku održivost i energetski efikasno poslovanje. Ovo je prvi centar takve vrste u Kantonu Sarajevo.

Izjava vlasnika Hifa Petrola

Hajrudin Ahmetlić, vlasnik Hifa Petrola, naglasio je: “Ponosni smo što smo dio ovog značajnog projekta. Naša donacija je način na koji kontinuirano doprinosimo razvoju lokalne zajednice.”

Namjena Dnevnog centra

Dnevni centar “Denis” namijenjen je djeci od predškolskog uzrasta do 18 godina. Fokus je na cjelodnevnom boravku i dodatnoj stručnoj podršci za djecu i porodice. Ovaj centar će poboljšati život 30 porodica pružajući sigurno i adekvatno mjesto za razvoj njihove djece.

Društvena odgovornost Hifa Petrola

Hifa Petrol nastavlja podržavati projekte koji promovišu jednakost, inkluziju i održivi razvoj. Kompanija vjeruje da svako dijete zaslužuje priliku za kvalitetan život i podršku zajednice.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -