Srijeda, 9 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomePozitivnoBiznisRevolucija u poslovanju: Upoznajte Kariku, novu B2B platformu u BiH

Revolucija u poslovanju: Upoznajte Kariku, novu B2B platformu u BiH

Šta je Karika?

Karika je nova digitalna platforma namijenjena kancelarijskim biznisima, fitnes centrima i kozmetičkim salonima. Ova platforma omogućava jednostavnu nabavku robe za poslovne potrebe, a koristi je sve više pravnih lica u Bosni i Hercegovini.

Povezivanje kupaca i dobavljača

Distributeri i proizvođači sada imaju novi prodajni kanal. Platforma omogućava direktan pristup svim potencijalnim kupcima u BiH. Također, pravna lica mogu ubrzati i pojednostaviti procese nabavke i prodaje, uz značajne uštede.

Kako funkcioniše?

Korištenje Karike je jednostavno. Korisnici se mogu registrovati kao dobavljači ili kupci putem računar, tableta ili telefona. Proizvodi su sortirani po kategorijama, a narudžbe se automatski šalju dobavljačima. Također, omogućena je direktna komunikacija među korisnicima.

Prednosti korištenja Karike

Kupovina i prodaja putem ove online platforme rezultira bržom i preglednijom nabavkom bez suvišne administracije. Korisnici imaju pristup platformi 24/7, što im omogućava kupovinu i prodaju kada god to žele. Dodatni benefiti uključuju programe lojalnosti i analitičke alate.

Prva B2B platforma u regiji

Karika je prva B2B platforma ove vrste u regiji. Povezuje sve poslovne subjekte, omogućavajući im uspješnije poslovanje sa značajnom uštedom vremena i resursa. Za više informacija, posjetite web stranicu Karika.ba ili ih kontaktirajte na e-mail [email protected].

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -