Srijeda, 9 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzMelania Trump otkriva detalje iz svog djetinjstva u novoj knjizi "Melania"

Melania Trump otkriva detalje iz svog djetinjstva u novoj knjizi “Melania”

U novoj knjizi pod nazivom “Melania”, Melania Trump dijeli intimne trenutke iz svog djetinjstva. Ova knjiga, objavljena u utorak, donosi priče o njenom odrastanju u malom selu Sevnica u Sloveniji, koje opisuje kao sretno.

Porodica i rani počeci u modelingu

Melania je sa samo šest godina započela svoju karijeru u modelingu. Zajedno sa svojom porodicom, putovala je širom Evrope. Njena majka Amalija, krojačica, i otac Viktor, prodavač automobila, redovno su vodili Melaniju i sestru Ines na koncerte popularnih izvođača kao što su Elton John i Tina Turner.

Incident iz 1978. godine

Godina 1978. donijela je ozbiljan incident kada je UDBA upala u njihovu kuću zbog sumnji vezanih za njenog oca. Melania se prisjetila tog perioda, naglašavajući da njen otac nikada nije bio proglašen krivim niti zatvoren.

Polemika oko oca i političke pripadnosti

U knjizi, Melania odgovara na polemike o svom ocu, tvrdeći da njegovo članstvo u Komunističkoj partiji nije odražavalo njegovo političko uvjerenje. Naglasila je da je pripadnost stranci bila obavezna i da je inflirala na njegovu platu.

Melania Trump nastavlja sa svojim izjavama i prisjećanjima, pružajući čitaocima dublji uvid u svoj život i okolnosti koje su oblikovale njenu porodicu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -