Srijeda, 9 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeLjepotaIlda Humić: Otvorena nova poslovnica brenda Hi by Ilda u Sarajevu

Ilda Humić: Otvorena nova poslovnica brenda Hi by Ilda u Sarajevu

Ilda Humić iz Kalesije postala je poznata javnosti kao influenserka, koja dijeli svoja iskustva kao zaposlena mama. Ipak, uz supruga Edina, nedavno je zakoračila u svijet poduzetništva pokretanjem brenda Humperia, uključujući modni segment Hi by Ilda.

Nova poslovnica u Sarajevu

Brend Hi by Ilda otvorio je svoju drugu poslovnicu u Sarajevu, u tržnom centru Alta. Ovaj uspješni korak uslijedio je nakon pokretanja prve poslovnice u Tuzli. Ilda je za Klix.ba otkrila bitne detalje vezane za ovaj novi poduhvat.

Asortiman i kvalitet proizvoda

U open-koncept prostoru, Hi by Ilda nudi širok asortiman odjeće, modnih dodataka i kozmetike. Svi proizvodi su “made in BiH” i proizvode se u Kalesiji, čime se podržava domaća proizvodnja.

Slogan i filozofija brenda

Tajna dobrog stila, kako Ilda kaže, leži u osjećaju dobrobiti kroz odjevne predmete. Slogan njihove modne kolekcije glasi: “Tajna dobrog stila je osjećati se dobro u onom što nosimo.” Kolekcija je prilagođena svim uzrastima, kao i potrebama kupaca koji preferiraju udobnost ili žele pratiti modne trendove.

Ova inicijativa dokazuje kako predanost i inovativnost mogu dovesti do uspjeha na domaćem tržištu. Ilda Humić inspiracija je mnogim mladim poduzetnicima u BiH.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -