Srijeda, 9 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzMilan Kalinić i Sandra Kalinić: Kraj braka nakon 18 godina

Milan Kalinić i Sandra Kalinić: Kraj braka nakon 18 godina

Razvod Milana i Sandre Kalinić

Voditelj Milan Kalinić i njegova supruga Sandra Kalinić prekinuli su svoj brak nakon 18 godina zajedničkog života. Ova vijest šokirala je javnost, s obzirom na to da su dugo bili smatrami jednim od stabilnijih parova.

Pokušaj privatnosti

Milan se do sada nije oglašavao povodom razvoda u domaćim medijima. Iako su njegovi susreti u gradu bili praćeni pažnjom, on se trudio da se zakamuflira. Nosio je kapu, naočale i kaput, nadajući se da će izbeći pažnju prolaznika.

Spremnost na saradnju

Prema informacijama, Milan i Sandra su na početku godine odlučili da okončaju svoj brak. Brzo su se dogovorili o sporazumnom razvodu i podjeli imovine. Ovakav pristup omogućio im je da proces bude brži i bezbolniji, posebno zbog dobrobiti njihove djece.

Nov život i preseljenje

Nakon razvoda, Milan je napustio njihov zajednički stan na Voždovcu. U međuvremenu, preselio se kod svoje majke Bobe Kojović. Njihov odnos u posljednje vrijeme postao je nerazdvojan.

Kako će izgledati budućnost Milana Kalinića nakon razvoda, ostaje da se vidi. Njegova javna slika će sigurno proći kroz promjene, a radoznala javnost će pratiti njegov svaki korak.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -