Srijeda, 9 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometCassano: Cristiano Ronaldo nije među najboljima, samo je jedan "El Fenomeno"

Cassano: Cristiano Ronaldo nije među najboljima, samo je jedan “El Fenomeno”

Cassano o Ronaldovoj poruci

Antonio Cassano, italijanski fudbaler, šokirao je fudbalsku javnost svojim izjavama o Cristianu Ronaldu. U nedavnom intervjuu, Cassano je iznio stav da Cristiano Ronaldo nije ni među pet najboljih igrača svih vremena. On smatra da postoji samo jedan Ronaldo, Brazilac Ronaldo Nazário, poznat kao “El Fenomeno”.

Reakcija Cristiana Ronalda

Ova izjava nije prošla nezapaženo. Cassano je otkrio da je nakon svog iskrenog komentara primio iznenađujuću poruku od Cristiana Ronalda. Portugalac ga je kontaktirao putem španskog broja i izrazio svoje nezadovoljstvo zbog izjava.

Statistike i argumenti

U poruci, Ronaldo je istakao da se nije osjećao poštovanim od strane Cassana. Također, poslao je spisak svojih golova, asistencija, statistike, rekorda i trofeja. Iako je Ronaldo pružio impresivne podatke, Cassano ostaje pri svojoj tvrdnji o Brazilcu kao “pravom” Ronaldou.

Reakcije navijača i medija

Izjave Cassana izazvale su različite reakcije među navijačima i fudbalskim analitičarima. Mnogi su se priklonili mišljenju da su dostignuća Ronalda impresivna. S druge strane, neki smatraju da je Cassano ima pravo na svoje mišljenje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -