Srijeda, 9 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzDarko Lazić slavi rođenje trećeg deteta sa glamuroznom proslavom u Rumi

Darko Lazić slavi rođenje trećeg deteta sa glamuroznom proslavom u Rumi

Rođenje naslednice

Folker Darko Lazić ne prestaje sa slavljenjem! Povodom rođenja svoje treće ćerke, organizovao je glamuroznu proslavu u restoranu u Rumi. Njegova supruga, Katarina Lazić, donela je na svet devojčicu, koju su simbolično nazvali Srna.

Proslava uz prijatelje i porodicu

S obzirom na to da je pevač bio zauzet pevanjem na drugom veselju, proslava je počela kasnije tokom noći. Okupljeni prijatelji i porodica čestitali su im na dolasku nove članice porodice. Proslava je bila obeležena muzičkim nastupom trubača, a Darko je nekoliko puta uzeo mikrofon da se obrati gostima.

Darko otkriva detalje

Ponosni tata je po dolasku iscepane majice ispod mikrofon postavio medijima. Otkrio je kako se Katarina, a i beba, odlično osjećaju. “Beba liči na mene i jede kao ja,” nasmijan je rekao Darko. Takođe, pohvalio se kako su njegovi stariji potomci, Lorena i Aleksej, oduševljeni novom sestrom.

Čestitke i odnosi u porodici

Proslavi su prisustvovali i neki bliski prijatelji, uključujući bivšu suprugu Anu Sević, koja je javno čestitala preko društvenih mreža. Darko je napomenuo da su njihovi odnosi veoma dobri, iako se Ana nije mogla prisustvovati proslavi.

Prva poruka ponosne mame

Katarina se oglasila iz porodilišta, zahvalivši se svima na čestitkama koje im pristižu. “Hvala svima na čestitkama,” napisala je uz sliku ruke malene devojčice. Darko je istakao kako su mu deca najveći blagoslov i da je sve spremno za bebin dolazak kući.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -