Utorak, 8 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometJake O'Brien i Sophie Lawlor: Ljubav, karijera i viralni hit na društvenim...

Jake O'Brien i Sophie Lawlor: Ljubav, karijera i viralni hit na društvenim mrežama

Transfer Jakea O'Briena u Everton

Jake O'Brien, mladi nogometaš iz Lyona, ove godine je potpisao ugovor s Evertonom. Obeštećenje za O'Briena iznosilo je impresivnih 19,5 miliona eura.

Ovaj transfer iznenadio je mnoge u Engleskoj zbog visine iznosa. Ipak, njegov talent i potencijal pokazali su se kao ključni faktori. O'Brien sada želi napredovati u svojoj karijeri na britanskom tlu.

Sophie Lawlor pobjeđuje na društvenim mrežama

Dok O'Brien gradi svoju nogometnu karijeru, njegova partnerica Sophie Lawlor postaje zvijezda društvenih mreža. Nedavno je podijelila šalu koja je brzo postala viralna.

U videu se prikazuju tri fotografije koje ilustriraju njihovu zajedničku finansijsku situaciju. Sophie na duhovit način objašnjava kako oni dijele račune. Ističe stavke poput stanarine i hrane za pse.

O'Brienova podrška u finansijama

Na kraju videa, Sophie dijeli detalj iz O'Brienovog ugovora. Uz poruku, “On mi daje novac da sve to platim”, naglašava podršku svog partnera.

Ovaj video ne samo da je nasmijao pratioce, već je i pokazao skladnu vezu između O'Briena i Lawlor. Njihov odnos i zajednički život inspiriraju mnoge.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -