Utorak, 8 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomePozitivnoBiznisWoman.Comm konferencija: Ključni događaj u Sarajevu za profesionalce iz komunikacijske industrije

Woman.Comm konferencija: Ključni događaj u Sarajevu za profesionalce iz komunikacijske industrije

Održavanje konferencije u BKC-u

Woman.Comm konferencija će se održati 15. i 16. oktobra 2023. godine u Bosanskom kulturnom centru (BKC) u Sarajevu. Ova konferencija predstavlja treće izdanje sa posebnim fokusom na ključne teme za budućnost. U ovogodišnjem programu obradit će se inovacije poput umjetne inteligencije i važnost mentalnog zdravlja.

Društvena odgovornost i humanitarna akcija

Direktorica agencije Prefix i Woman.Comm Cluba, Irena Miličević Vukoja, istaknula je važnost društvene odgovornosti. Gala večer je otkazana zbog nedavnih poplava u BiH, a sredstva će biti donirana udruženju Pomozi.ba. Pozivaju se i svi drugi da pomognu nastradalim područjima putem donacija.

Teme i govornici koji će obilježiti konferenciju

Na konferenciji će govoriti međunarodni stručnjaci iz oblasti komunikacija, medija i marketinga. Predavanja će pokriti društveno odgovorne teme, ravnopravnost i brendiranje države. Ove godine, dio kotizacije bit će usmjeren udruženju Think Pink, posvećenom podizanju svijesti o karcinomu dojke.

Informacije o kotizacijama i registraciji

Kotizacije za Woman.Comm konferenciju su dostupne na zvaničnoj web stranici. S obzirom na interesovanje, preporučuje se pravovremena rezervacija. Posebne pogodnosti nude se studentima koji imaju slobodan ulaz uz prethodnu registraciju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -