Utorak, 8 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeHrana i ZdravljeSezonski trendovi lakova za nokte: Što izbjegavati ove zime?

Sezonski trendovi lakova za nokte: Što izbjegavati ove zime?

Promjene u trendovima noktiju

Svaka sezona donosi nova pravila kada je u pitanju manikura. Tamnije nijanse su dominirajući trend za jesen i zimu 2024. godine. Dok svijetle boje prevladavaju u proljeću i ljeti, hladniji mjeseci zahtijevaju drugačijeg pristupa.

Nijanse koje su out ovog perioda

Posljednjih godina, popularni lakovi za nokte u svijetlim tonovima, poput bijele i pastelnih boja, gube na popularnosti. Umjesto toga, stručnjaci savjetuju prelazak na bogatije, tamnije nijanse koje odgovaraju sezonskim promjenama.

1. Pastelni tonovi

Pastelni lakovi, kao što su blijedo ružičasta i mentol zelena, idealni su za proljeće. Međutim, zimi su bolje alternative tamnoljubičaste ili terakota nijanse. Ove boje pružaju dubinu i toplinu vašoj manikuri.

2. Bijeli lakovi

Bijeli nokti su često povezani s ljetnim stilom, ali ova nijansa može izgledati previše upadljivo u zimskoj sezoni. Kremasto bež ili mliječne nijanse su odlična zamjena koja zadržava minimalistički izgled, ali s dodatnom toplinom.

3. Neonske nijanse

Neonske boje su zaštitni znak ljetnih festivala, ali ih zima ne oprašta. Promijenite ih tamnim metalik tonovima, kao što su srebrna ili tamnoljubičasta, koji su mnogo prikladniji za hladne mjesece.

Ove zime, osvježite svoj izgled promjenom lakova za nokte. Odlučite se za boje koje se uklapaju u hladnije vremenske uvjete i uživajte u novim trendovima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -