Utorak, 8 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzBono Odbija Poljubac P Diddya na Zlatnom Globusu 2014. godine

Bono Odbija Poljubac P Diddya na Zlatnom Globusu 2014. godine

Neugodan Moment na Dodjeli Nagrada

Na društvenoj mreži Twitter, ponovo se pojavio snimak sa dodjele Zlatnog globusa iz 2014. godine, koji je izazvao pažnju. U videu, Bono, frontmen grupe U2, odbija poljubac repera P Diddya tokom dodjele nagrade za najbolju originalnu pjesmu, “Ordinary Love”.

Događaj koji je šokirao prisutne

Prilikom uručivanja nagrade, Bono je bio okružen celebrityjima poput Ushera i Kate Beckinsale. Dok su pokušavali čestitati, P Diddy je prišao Bonu s namjerom da ga poljubi.

Bono je okrenuo glavu prema publici i izbjegao Diddyjev pokušaj. Ova situacija izazvala je nelagodu, a reperov osmijeh nestao je s lica. Diddy se nakon ovog incidenta povukao sa bine, zajedno s Kate Beckinsale.

Reakcije i naknadni susret

Iako je trenutak bio neugodna situacija, Bono i Diddy su iste večeri viđeni zajedno na after partyju. Ovaj incident podsjeća na nepredvidivosti dodjela nagrada i interakcija među slavnim ličnostima.

Ova situacija dodatno je zagrijala interesovanje javnosti, posebno dok Diddy i njegovi prijatelji pregovaraju o mogućim nagodbama u vezi s trenutcima iz privatnog života.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -