Utorak, 8 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinAuto IndustrijaRivalstvo u svijetu hiperautomobila: Poštovanje među Koenigseggom, Rimcem i Hennesseyem

Rivalstvo u svijetu hiperautomobila: Poštovanje među Koenigseggom, Rimcem i Hennesseyem

Međusobno poštovanje među vrhunskim proizvođačima

U svijetu hiperautomobila, rivalitet između tri značajna imena—Christian von Koenigsegg, Mate Rimac i John Hennessey—ne znači nedostatak poštovanja. Ovi inovatori su se našli u situaciji gdje su isprobavali automobile svojih konkurenata, pokazujući tako svoj profesionalizam i otvorenost prema novim idejama.

Impresije Hennesseya o Jesko Attacku

John Hennessey bio je prvi koji je testirao Koenigseggov model Jesko Attack. Njegove impresije su bile izuzetno pozitivne. Hennessey je pohvalio motor, ističući zastrašujući osjećaj tijekom vožnje, osobito pri umanjenom sistemu kontrole prijanjanja. Prema njegovim riječima, automobil posjeduje “sirovu, ali prefinjenu” dinamiku.

Rimac testira Venom F5 Revolution

Mate Rimac nije se ustručavao da testira Hennesseyev Venom F5 Revolution. Iskoristio je punu snagu motora, uživajući u vožnji na samim granicama performansi. Ovaj model predstavlja vrhunac inženjeringa i inovacija u automobilskom svijetu.

Koenigseggovo iskustvo s F5 i Nevera

Christian von Koenigsegg imao je priliku da vozi i Hennesseyev Venom F5 i Rimčev Neveru. Oba automobila su ga ostavila bez daha, a posebno ga je impresionirala Rimčeva “električna raketa.” Njegovo brzo prilagođavanje na Neveru ukazuje na visoku tehnologiju koju ovaj automobil donosi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -