Utorak, 8 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzMegan Markl ponovo na udaru javnosti zbog nepozvane posjete

Megan Markl ponovo na udaru javnosti zbog nepozvane posjete

Megan Markl izaziva kontroverze na humanitarnom događaju

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, ponovno se našla na meti holivudskih tračeva. Ovaj put, razlog su njene nepozvane posjete humanitarnom događaju u Los Anđelesu.

Pojavila se nenajavljena na gala večeri

Megan se u subotu uveče pojavila na gala večeri koju je organizovala Dečija bolnica. Prema saznanjima, organizatori nisu imali informacije da će ona doći.

Izgled i reakcije medija

Na događaju, vojvotkinja je nosila haljinu „Karoline Herere“ koju je ranije koristila. Osim što se fotografisala, razgovarala je i sa medicinskim osobljem. Ipak, nakon događaja, osoblje ju je ispratilo do izlaza, a ona nije zabilježena ni na jednoj fotografiji iz prostora događaja.

Kritike na društvenim mrežama

Na društvenim mrežama, brojni komentari ukazuju na to da su mnogi smatrali da je njen dolazak bio više prozvan od strane medija nego organizatora. Mnogi su primijetili njen brzinski izgled i komentarisali njene motive dolaska.

Poteškoće s medijima i finansijski izazovi

Osim kontroverzi, Megan i njen suprug, princ Hari, suočavaju se i s poslovnim izazovima. Njihov podcast je odložen do 2025. godine, dok su izgubili ugovor sa Spotifajem vrijedan 15 miliona funti.

Izvori sugeriraju da mnogi poznati iz A liste, uključujući Kris Džener, udaljavaju se od para. Njihovi problemi u Holivudu se čine sve ozbiljnijima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -