Utorak, 8 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzKanye West i Bianca Censori na rubu razvoda: Kontroverze i novi pravci

Kanye West i Bianca Censori na rubu razvoda: Kontroverze i novi pravci

Razvod na pomolu

Kanye West i Bianca Censori se navodno razvode, što je potvrdila novinska agencija TMZ. Ova vijest dolazi nakon što su se pojavili izvještaji o rascjepu u njihovom braku.

West u Tokiju, Censori u Australiji

Dok se Censori povukla u Australiju kako bi provela vrijeme s porodicom i prijateljima, West planira da se preseli u Tokio. Njihov glasnogovornik, Milo Yiannopoulos, odbio je da komentariše situaciju.

Samotna viđenja

Kanye je viđen nekoliko puta u Tokiju bez Censori. U posljednjim je danima snimljen u japanskom restoranu i prisustvovao je događaju Pro Wrestling Noah.

Zajednički trenuci

Posljednji put kada su ih uhvatili zajedno bilo je 19. septembra, u supermarketu u Tokiju. Tada su bili s dvoje od četvero djece koje West ima s bivšom suprugom, Kim Kardashian.

Odnos pod lupo medija

Bianca Censori je tokom javnih pojavljivanja nosila provokativne odjevne kombinacije, što su mnogi doveli u vezu sa Westovim utjecajem. Prethodne godine, njeni prijatelji su izražavali zabrinutost u vezi s njenim načinom života uz ovog kontroverznog muzičara.

Tajna svadba

West i Censori su se tajno vjenčali u decembru 2022. godine, što je dodatno doprinijelo intrigama o njihovom odnosu. Razvod bi mogao značiti kraj jedne od najpraćenijih romantičnih priča u holivudskom svijetu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -