Utorak, 8 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzSaška Veselinov Đoković se vraća treninzima nakon komplikacija tokom trudnoće

Saška Veselinov Đoković se vraća treninzima nakon komplikacija tokom trudnoće

Popularnost na društvenim mrežama

Influenserka Saška Veselinov Đoković postala je tema brojnih rasprava na društvenim mrežama. Njen izgled i ljepota često su komentarisani od strane pratitelja.

Život s porodicom Đoković

Saška, koja je udata za Đoleta Đokovića, mlađeg brata tenisera Novaka Đokovića, nedavno je dala intervju. U njemu je otkrila mnoge detalje iz privatnog života.

Razgovarala je o uticaju slavnog prezimena i kako je to oblikovalo njen život. O svemu ovome postala su predmet interesovanja medija.

Osjećaji i lične borbe

U intervjuu je priznala da je doživjela razočaranja u posljednje tri godine. Također je podijelila svoja iskustva s Hašimoto virusom koji je uticao na njen način života i kile.

Povratak treninzima

Saška se slikala u teretani i otkrila da se vraća redovnim treninzima. Iako je izgledala fantastično, priznala je da se nije redovno trenirala.

„Kod mene je sve iz krajnosti u krajnost. Treniram svih 9 mjeseci ili se ne pojavim u teretani cijelu godinu“, napisala je.

Humanitarni rad porodice Đoković

U sklopu nedavnog lajva, Saška i Đole donirali su 3000 evra porodicama pogođenim poplavama u Bosni i Hercegovini. Ovaj gest oduševio je mnoge i pokazao plemenitost porodice Đoković.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -