Utorak, 8 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzKevin Hart se suočava sa kontroverzama oko prijatelja Pi Didija

Kevin Hart se suočava sa kontroverzama oko prijatelja Pi Didija

Uvod u skandal

Popularni glumac i komičar Kevin Hart našao se u središtu skandala vezanog za svog bliskog prijatelja, Pi Didija. Mnoge optužbe protiv hip-hop mogula potresaju muzičku industriju i Holivud. Kevin Hart nije komentarisao situaciju, ali je pokušao da se odbrani kratkom izjavom.

Serija optužbi protiv Pi Didija

Šon Kombs, poznatiji kao Pi Didi, suočava se sa brojnim optužbama, uključujući silovanje, seksualno zlostavljanje i seks trafficking. Neke od prijava su šokantne, a jedna od žrtava imala je samo devet godina. Ove tvrdnje bacile su sjenu na njegove prethodne zabave, koje su, kako se ispostavlja, često uključivale neodobreni seksualni kontakti.

Komentar Kevina Harta i snimak iz prošlosti

Hart se nije mnogo oglašavao, osim što je na pitanje o jednoj od Didijevih zabava odgovorio da mu se postavlja pogrešno pitanje. Izvor blizak Hartu tvrdi da je glumac na ivici i da ne želi komentarisati situaciju.

Uzrujanost javnosti

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak iz 2010. godine, koji prikazuje Harta kako se zabavlja dok devojka u kadi doživljava nezgodu. Ovaj događaj dodatno je razotkrio Hartsovu reakciju i izazvao osude javnosti.

Zaključak

Dok se istraga nastavlja, očekuje se da će glasovi iz muzičke industrije i Holivuda postati sve glasniji. Reakcija Kevina Harta i drugih učesnika iz tih krugova i dalje ostaje neizvjesna.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -