Utorak, 8 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomePozitivnoBiznisImtec proslavlja 20 godina na ZEPS-u u Zenici

Imtec proslavlja 20 godina na ZEPS-u u Zenici

Imtec obilježava važan jubilej

Kompanija Imtec ove godine slavi dva desetljeća postojanja. Ova firma je ranije otvorila poslovne jedinice u Zenici, naglašavajući važnost ovog područja za svoje poslovanje.

Prezentacija na ZEPS-u

Na Generalnom BH sajmu ZEPS 2024, Imtec je predstavio najnoviju tehnologiju. Posjetioci su imali priliku isprobati ekološki prihvatljiva print rješenja, kao i rješenja iz domena cybersigurnosti. Uvidjeli su i primjenu umjetne inteligencije u svakodnevnom radu. Jasmin Popaja, izvršni direktor prodaje, pohvalio je organizaciju sajma.

Interakcija s posjetiocima

Na izložbenom prostoru, Imtec je demonstrirao Epson printere najnovije generacije. Predstavnici brenda pružili su sve potrebne informacije posjetiocima. Takođe, organizovane su prigodne prezentacije od strane Fortineta, dodatno obogaćujući doživljaj sajma.

Značaj ZEPS događaja

Generalni BH sajam ZEPS 2024 predstavlja najvažniji privredni događaj godine u Bosni i Hercegovini. Sajam se održavao od 1. do 5. oktobra na Kamberovića polju u Zenici. Ova lokacija je srce Zeničko-dobojskog kantona, kojeg karakteriše visoka privredna aktivnost.

Informacije i video sadržaj

Za više informacija o događaju, kao i promotivni video, posjetite zvaničnu stranicu sajma.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -