Ponedjeljak, 7 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomePozitivnoBiznisComo salon: Veče inspiracije s brendovima Volumen, Kave Home i Tomasella

Como salon: Veče inspiracije s brendovima Volumen, Kave Home i Tomasella

Upoznajte brendove na Como večeru

U prijatnom ambijentu salona Como u Banjoj Luci, održano je posebno veče brendova. Ovaj događaj okupio je arhitekte i ljubitelje dizajna enterijera. Prisutnima su predstavljeni najnoviji trendovi u svijetu namještaja.

Predstavljeni brendovi

Salon Como ugostio je brendove Volumen, Kave Home i Tomasella. Svaki od njih nudi jedinstvene proizvode koji se ističu luksuzom i modernim dizajnom. Učesnici su imali priliku saznati više o viziji i materijalima koje ovi brendovi koriste.

Volumen – domaći brend

Volumen, kao brend iz Bosne i Hercegovine, nudi savremen i funkcionalan namještaj. Njihovi proizvodi karakterišu se decentnim dizajnom, visokim kvalitetom materijala i savremenim pristupom klasičnim vrijednostima.

Kave Home – španska elegancija

Kave Home, novi brend u Como salonu, kombinuje moderni dizajn s pristupačnim cijenama. Njihova posvećenost održivosti i inovativnim rješenjima čini ih posebnima na tržištu.

Tomasella – italijanska tradicija

Tomasella se može pohvaliti savršenim komadima kao što su plakari i komode. Ova kompanija, osnovana 1948. godine, poznata je po eleganciji i funkcionalnosti svojih proizvoda.

Posjetite Como salon

Više informacija o ovim brendovima i cjelokupnoj ponudi možete pronaći na zvaničnoj web stranici salona Como ili posjetiti njihovu lokaciju u ulici Ivana Gorana Kovačića 203b, Banja Luka.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -