Ponedjeljak, 7 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzU Trećoj Epizodi IDJShow-a, Takmičari Se Suočili s Teškim Odlukama

U Trećoj Epizodi IDJShow-a, Takmičari Se Suočili s Teškim Odlukama

Uvod u Treću Epizodu

U trećoj epizodi popularnog takmičenja IDJShow, coach-evi i produkcija imali su težak zadatak. Od 38 takmičara, uzeli su u uži krug 30 njih, a četvorici je bilo suđeno da napuste takmičenje.

Predstavljanje Takmičara

Nastup je otvorila Nikolina iz Novog Sada, otpjevši numeru „Poseban“. Atmosfera među takmičarima bila je vrlo emotivna. Relja je naglasio važnost objektivnog ocjenjivanja, iako je znalo biti teško zadržati emocije na strani.

Komentari i Odabir

Nina, također, nije ostala bez pažnje. Iako je dobila odobravanje žirija, Darko joj je savjetovao da može bolje. Maja Tasić iz Ljubljane izvela je pesmu „Visine“, ali je kao i ranije naišla na mišljenja koja su isticala njene nedostatke.

Izbor i Naredne Odluke

Đurđija Stojančić iz Zemuna oduševila je žiri svojim autorskim djelom na engleskom. Ksenija, takmičarka iz Belorusije, takođe je dobila pohvale za svoj nastup, dok je Anastasija Okolišan imala nesretan trenutak s odabranom pjesmom.

Rezultati Takmičenja

Nakon napetih nastupa, produkcija je donijela odluku o izlaznim takmičarima. Odluka je pala na Tijanu Dimovu, Sabiru Halilković, Niku Purić i Tatjanu Savatić da napuste IDJShow. Nastavljanje takmičenja pripalo je Hanji Mašić i još devetoro takmičara.

Gledajte Narednu Epizodu

Posljednja epizoda Workshop-a biće prikazana na Nova TV sledećeg petka, 11. oktobra, od 21:30h.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -