Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiRegijaTučnjava navijača u Kikovici: Policija se uključila u incident

Tučnjava navijača u Kikovici: Policija se uključila u incident

Dojava o tučnjavi

Danas je primorsko-goranska policija objavila informacije o tučnjavi koja se dogodila jučer oko 22.15 sati u Kikovici. Incident se desio nedaleko od naplatne postaje blizu Rijeke, gdje su bili prisutni navijači.

Susret navijača

Prema prikupljenim saznanjima, dva kombi vozila s navijačima nogometnog kluba iz Osijeka su se zaustavila tokom povratka s utakmice u Puli. Tokom zaustavljanja, došlo je do fizičkog sukoba s navijačkom skupinom iz Rijeke.

Intervencija policije

Policija je na mjesto događaja stigla brzo nakon što su primili dojavu. Tamo su zatekli jedno kombi vozilo osječkih registracijskih oznaka i 16 osoba. Drugo kombi vozilo se udaljilo prije dolaska policije.

Ozljede i daljnje mjere

U ovom sukobu, troje osoba je zadobilo lakše tjelesne ozljede, uključujući i jednu maloljetnu osobu. Nakon medicinske pomoći, policija je osigurala pratnju kombi vozilu s navijačima do čvora Bosiljevo.

Istraga u toku

Policija nastavlja istraživanje kako bi utvrdila sve relevantne okolnosti i identitet sudionika ove tučnjave. Ovaj incident dodatno ukazuje na problem nasilja među navijačima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -