Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometNavijači u Bosni pomažu ugroženim područjima nakon poplava

Navijači u Bosni pomažu ugroženim područjima nakon poplava

Organizovana pomoć iz cijele Bosne

Grupe navijača, uključujući Manijake i Horde zla, već su krenule ka ugroženim područjima. Njihova misija je pomoći u obnovi razorenih puteva i domaćinstava.

Red Army i Vandali pružaju podršku

Navijači Veleža, poznati kao Red Army, u velikom broju su stigli u Jablanicu. Pripremili su se da pomognu nadležnim službama, ukoliko to bude odobreno.

U Bugojnu, grupa Vandali Bugojno prikupila je značajnu pomoć. Nakon što su dostavili prvu turu pomoći, krenuli su s novim konvojem. Dva puna kombija i nekoliko automobila prevoze vodu, hranu i druge osnovne potrepštine.

Pozivi na dodatnu pomoć

Vandali Bugojno nastaviće s prikupljanjem sredstava i pozivaju građane da se uključe u akciju tijekom dana. Ovi napori prikazuju zajedništvo i solidarnost u teškim vremenima.

Navijači Čelika i Rudara također se udružuju

Navijači Čelika, poznati kao Robijaši Zenica, uputili su se ka Fojnici. Ova područja su također teško pogođena poplavama. Okupljanje zeničkih navijača započelo je ispred stadiona Bilino Polje, a kolona kreće oko 13 sati.

U Kaknju, navijači Rudara, pod imenom Green Firm, prikupljaju pomoć ispred Sahat kule do 14 sati. Pozivaju građane da im se pridruže u ovoj plemenitoj akciji.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -