Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometHNS i GNK Dinamo izražavaju podršku Bosni i Hercegovini nakon teških poplava

HNS i GNK Dinamo izražavaju podršku Bosni i Hercegovini nakon teških poplava

Duboka sućut iz Hrvatske

Hrvatski nogometni savez (HNS) izrazio je izraženu sućut i podršku Bosni i Hercegovini. Ova institucija naglašava da su njihove misli i molitve s onima koji su izgubili svoje najdraže tijekom katastrofalnih prirodnih nepogoda.

Podrška žrtvama i pogođenim područjima

HNS je istaknuo da pruža podršku svim onima koji se suočavaju s razornim posljedicama. U službenoj izjavi, HNS je naglasio važnost solidarnosti u teškim vremenima. “Naše misli i molitve su uz susjednu Bosnu i Hercegovinu”, poručili su iz HNS-a putem društvenih mreža.

Dinamo nudi pomoć

GNK Dinamo također je izrazio tugu zbog poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu. U svojoj poruci, istaknuli su važnost podrške za žrtve, naglašavajući da u toj zemlji živi mnogo njihovih vjernih navijača i prijatelja.

Društvo je izrazilo duboku sućut obiteljima žrtava, naglašavajući veliki gubitak života i imovine. “S velikom tugom pratimo vijesti o teškim poplavama”, poručili su iz Dinama.

Solidarnost je ključna

Ova situacija pokazuje kako sportske institucije mogu značajno utjecati na zajednice. HNS i GNK Dinamo svojim porukama pokazali su da je solidarnost važna u najtežim trenucima. Njihova podrška i akcije pomoći pokazuju snagu zajedništva i odgovornosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -