Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometMaldini Dinastija Dobila Novog Člana u Reprezentaciji Italije

Maldini Dinastija Dobila Novog Člana u Reprezentaciji Italije

Dinastija Maldini je ponovo u fokusu, jer je Daniel Maldini, najmlađi član porodice, dobio poziv u reprezentaciju Italije. Nakon slavnog dede Cesarea i oca Paola, koji je smatran jednim od najvećih defanzivaca svih vremena, Daniel predstavlja novu generaciju.

Tradicija Porodice Maldini

Prošlo je tačno 22 godine otkako je Paolo Maldini završio svoju reprezentativnu karijeru. Sada će njegov sin imati priliku da zaigra za Azzurre. Daniel Maldini, koji trenutno igra za Monzu, nije defanzivac kao njegov otac i djed, već ofanzivni vezni igrač, što dodaje novi pečat ovoj porodici.

Debi i Novajlije u Reprezentaciji

Osim Daniela, još trojica igrača će debitovati pod vođstvom trenera Luciana Spallettija. Na spisku su defanzivac Milana Matteo Gabbia, golman Juventusa Michele Di Gregorio i vezni igrač Rome Niccolo Pisilli. Ova nova krv donosi svježinu u italijansku reprezentaciju.

Spisak Igrača za Predstojeće Utakmice

Aktuelni spisak reprezentacije uključuje i imena kao što su Gianluigi Donnarumma (PSG), Alessandro Bastoni (Inter) i Federico Dimarco (Inter). Očekuju se uzbudljive utakmice, a svi pogledi su uprti ka tome kako će se Daniel snalaziti na terenu.

Maldini naslijeđe se nastavlja, a ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju prve nastupe mladog Daniel Maldinija.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -